Per què Marsupialis?

Per què Marsupialis?

El món de l’educació i el lleure infantil és ple de professionals de vegades invisibles. Monitores d’esplai, de menjador, professors assistents, talleristes, entrenadores…

Persones habitualment joves, estudiants que demostren dia a dia la seva vàlua en la cura i l’aprenentatge de les nenes i els nens. Nois i noies amb experiència i vocació, sovint exalumnes de la mateixa escola a la que van les nostres filles i fills, i tan veïns d’algú, com nosaltres ho som d’algú altre. Marsupialis neix per a fer-los visibles. Els vols conèixer tu també?

Sobre la proximitat

Marsupialis ens posa en contacte amb persones que comparteixen o han compartit molts dels espais en els que habitualment es mouen els nostres fills i filles: des del barri on vivim a la mateixa escola. Creiem que aquesta és una de les claus principals que farà que la relació entre totes dues parts (famílies i monitors) funcioni encara millor.

Tot això, a Marsupialis ens consta que la proximitat no es mesura únicament en quilòmetres. També es pot fer en valors, principis i objectius. Ni més ni menys que els ingredients que determinen què volem pels nostres infants i com creiem que haurien d’aconseguir-ho. Facilitar l’encontre amb persones que comparteixen aquests paràmetres és la nostra missió principal.

Arran de la Covid-19

Famílies i monitors/es,

Amb les noves condicions excepcionales decretades arrel de la pandèmia de Covid-19, podem esperar que el curs 2020-21 hi haurà restriccions d'espais de convivència entre infants. A l’escola, el menjador, les extraescolars, l’esplai. I això de ben segur afectarà moltes persones que fins ara treballaven amb les nostres filles i fills en uns àmbits que sovint desconeixem com a pares i mares.

Alhora, és molt possible que el curs que ve molts pares haguem de disposar de noves eines per a poder acompanyar els nostres fills i filles en el seu aprenentatge tan a l'escola com a casa. Com ens ho farem els pares?

La voluntat de MBB és facilitar l'accés dels uns als altres. Monitors i famílies (normalment, pares i mares d'infants menors) a fi que puguin trobar oportunitats laborals i de desenvolupament en aquestes tasques de suport i vetlla dels infants.

Accés