Com es verifiquen els perfils?

Marsupialis entrevista personalment a tots i totes les monitores abans de publicar el seu perfil. Igualment, sol·licita les corresponents certificacions de delictes sexuals i antecedents penals, que els monitors es comprometen a tenir al dia. Marsupialis també s'assegura que totes les recomanacions i referències siguin verificables.

Què són els centres de referència?

Els centres de referència són aquelles escoles, tallers o llocs de formació o oci infantil que es troben a prop del domicili tant de les famílies com dels monitors o que aquests coneixen bé.

En el cas de les famílies, que siguin de l'escola dels fills o dels centres en els que aquests estan cursant activitats extraescolars. En el cas dels monitors, aquells centres en els que han estudiat o ens els que han treballat amb anterioritat com a monitors.

Com contractaré?

Marsupialis no és una agència de contractació ni una ETT, de manera que les condicions concretes per a la prestació de serveis dels monitors (tarifa, horari, etc.) les hauràs de tractar directament amb ells i elles. Abans, però, de desbloquejar un perfil podràs conèixer el rang de preus que aquest ofereix.

Quants contactes puc rebre?

Marsupialis t'oferirà les dades de contacte dels tres perfils que hagis marcat com a favorits i que hagis decidit desbloquejar. Només pagaràs per ells i no per tots els que puguis veure. Si en vols rebre tres més, hauràs de tornar a pagar.

En quant de temps rebré dels 3 contactes?

Rebràs els contactes dels perfils pels que hagis decidit pagar en un termini màxim de 24 hores.

On opera Marsupialis?

De moment, Marsupialis opera únicament a Catalunya.

Quan i quant pagaré?

Després que hagis aplicat els teus criteris de cerca i sempre que hi estiguis d’acord, pagaràs una tarifa fixa de 44,95 € per rebre el contactes dels 3 perfils que prefereixis d’entre tots els que t’hagi suggerit el cercador de Marsupialis.

Pel que fa a les peticions de solucions i serveis a mida, Marsupialis et farà arribar un pressupost en funció de les característiques de la teva sol·licitud. Pots fer-te una idea consultant aquí.

Com faré el pagament?

Mitjançant targeta bancària, utilitzant la nostra passarel·la de pagament.

Si ho prefereixes, també pots fer el pagament mitjançant transferència bancària a nom d'Adventure is Calling SL, al següent número de compte: ES60 2100 0832 6902 0084 8015 (al concepte de la transferència hauràs d'indicar el teu número de registre de Marsupialis). En aquest cas, el termini de 24 hores començarà a comptar a partir del moment en que rebem el pagament.

Se'm tornaran els diners si no m'encaixa cap dels/les monitor@s per les dades dels quals he pagat?

No. Per això és molt important que apliquis bé els filtres de la teva cerca i et prenguis el temps per a estudiar els perfils que Marsupialis et proposa abans d'escollir quins vols desbloquejar. En el cas que excepcionalment algun dels monitors escollits no tingués disponibilitat de dates o horaris desitjats, Marsupialis et proporcionarà el contacte d'un perfil alternatiu que complís amb els teus requisits.